SBM bygg & ENTREPRENAD AB

 

 

Besöksadress:

Hjälmarvägen 75

702 86 Örebro

OM OSS

 

Du hittar den senaste informationen om oss på denna sidan. Vårt företag utvecklas ständigt och växer hela tiden. Vi erbjuder ett brett utbud utav tjänster. Vårt uppdrag är att erbjuda den bästa lösning som hjälper alla oavsett om du vill anlita oss som byggfirma eller som totalentreprenör. 

 

Vi är en byggfirma med över 20 års erfarenhet. I ryggen på oss som arbetar på SBM har vi lång erfarenhet från att bygga lösvirkeshus, takläggning samt olika renoveringsobjekt. Vi har alla olika kunskaper och erfarenheter och det är när vi delar med oss av dem som utveckling sker. Hos oss är vi alla lika oavsett vilken ställning i företaget du har. Vi är lyhörda och ödmjuka för vi vet att ingen kan allt och att allt ständigt förändras.

 

Vi kan stolt säga att vi kan hus, vi kan branschreglerna och vi följer bygg AMA:s rekommendationer för att säkerställa att ni som beställare får det ni ska ha! Och viktigast av allt, vi lämnar inte ett projekt utan att båda parter är nöjda med resultatet.

 

VI VET VART VI VILL

Vi strävar ständigt efter att utvecklas och vi gillar utmaningar så vi åtar oss med glädje allt från det enkla montagearbetet till det mer avancerade projektet, vi gillar variation!

 

 

SAMARBETSPARTNERS

 

Vi samarbetar med flera underentreprenörer och tar gärna totalentreprenaden på just ditt projekt!

 

Elektriker - VVS - Ventilation -Våtrum -Grund/Dränering

 

Vi har entreprenadförsäkring hos Länsförsäkringar där vi har allrisk, ansvar samt rättskydd.

Vi följer AMA hsu rekommendationer samt bolagsverkets lagar och regler.

 

Våra underentreprenörer har gällande försäkringar samt följer var entreprenörs gällande lagar och regler samt har kollektivavtal tecknat.